Om Egtved Fitness

Egtved Fitness er et topmoderne fitness center på 250kvm, med mere end 50 maskiner til træning af alle kroppens muskelgrupper.
Egtved Fitness har nogle af de bedste maskiner der findes på markedet, og vi har håndplukket dem for at give dig de bedste træningsredskaber. (Billeder af Egtved Fitness)
Egtved Fitness er et center med stor rummelighed og plads til alle, også dig der er helt ny i et fitness center.
Egtved Fitness er et center i lyse og hyggelige omgivelser hvor der er en god plads at træne på.
Egtved Fitness er et familievenligt træningscenter, hvor der er plads til at have børn med.
Egtved Fitness er indrettet med et cardio område hvor du vil finde løbebånd, stepmaskiner, motionscykler, crosstrainere, og romaskine.
Egtved Fitness har indrettet et område der henvender sig til motionisten der vil træne med vægtstænger og håndvægte, og vi har håndvægte helt op til 50kg. Egtved Fitness tilbyder også gode parkeringsmuligheder, lige ved døren.
Hos Egtved Fitness har du som medlem mulighed for at præge hvilket udstyr vi køber hjem, vi spørger nemlig ofte vores medlemmer hvad de mangler for at løfte deres træning. (Seneste nyt)
Der er mulighed for at booke tid sammen med Egtved Fitness Personlig Træner for at få lagt et personligt program, eller for at få en gennemgang af maskinerne i Egtved Fitness. (Priser)
Egtved Fitness medlemmer kan gratis få lavet kropsanalyser hvor fedtprocent, muskelmasse mm. kortlægges. – Hør mere i centret.
Vi tilbyder også holdtræninger. (Læs mere her Holdtræning)

Centret er åbent hver dag fra 0500-2300.

Receptionen er åbent alle hverdage fra 1600-1800.

Egtved Fitness
Aftensang 8E
6040 Egtved

Kort over Egtved Fitness


View Larger Map

Intro hold

Vi kører intro hold for alle nye medlemmer i centret, eksisterende medlemmer må også meget gerne deltage på intro hold.  Intro holdet er lavet for at du som nyt medlem kan komme godt igang i vores center, du vil få udleveret et basis træningsprogram og vi vil sammen gå alle maskinerne igennem i centret. Det koster ikke noget at deltage på et intro hold udover lidt sved på panden.  Vi kører fast vores intro hold den sidste torsdag i hver måned. Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du vil høre mere om vores intro hold. Der vil komme en mail ud når vi inviterer til vores intro hold, vi vil skrive det i centret og på vores facebook side.

Personligt program

Egtved Fitness kan tilbyde dig et skræddersyet træningsprogram der passer til lige netop dig. Vi vil tage højde for evt. skader og sikre at du får et træningsprogram du vil føle dig fortrolig med. Når du bestiller et personligt træningsprogram får du samtidig en gennemgang af programmet i centret sammen med Egtved Fitness Personlig Træner, det tager ca. 1 times tid og du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Køb medlemskab online:

https://medlem.egtvedfitness.dk/